Bert

Bert

Winter

AllePosted by Bert 01 Dec, 2010 13:14

De eerste winterperikelen hebben zich al aangemeld, vorst en sneeuw. En tevens heeft zich bij mij ook het marmotinstinct aangemeld! Dat wil zeggen dat ik in de winterslaap wil gaan! En de energieleveranciers lachen zich een slag in de rondte, en wij niet bij 't zien van de jaarafrekening.Maar goed, elk seizoen heeft z'n charme moet je maar denken.

Als de sneeuw een beetje wil doorzetten kan ik nog mooie winterplaatjes maken, zoals vorig jaar 't geval was.

Ben ook m'n gevleugelde vrienden achter 't huis aan het bijvoeren, en dat word zeer op prijs gesteld, want er komen steeds meer soorten, zoals de mezen (pimpelmees en koolmees) de mussen (ringmus en huismus) en natuurlijk de merels en kraaien en meeuwen, 'ons' roodborstje komt ook nog elk jaar terug met mijnheer en mevrouw duif en af en toe de vlaamse gaai.Je ziet het een verscheidenheid aan soorten. Nu ik dit aan het schrijven ben roept de vrouw des huizes naar boven (want daar staat m'n pc): D'R HEEFT NET EEN VOGEL ACHTER TEGEN 'T RAAM AANGESCHETEN!! Geloof 't of niet maar het is echt waar! Maar goed de lusten en lasten zal ik maar zeggen.En heeeel af en toe komt er en sperwer en die probeert de zangvogeltjes te pakken. Eten en gegeten worden noemen ze dat in de natuur.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by eurie 01 Dec, 2010 15:25

Das mooi SHIT Bert van oe raam...maar dat verpest niet het enthousiasme van deze blog.

Maak er nog wat moois van.

Posted by Peter&Natasja en Kids 01 Dec, 2010 13:20

Pa, je verhaaltje weer gelezen kom net van spittaal af ff deur de scan hen en id het is frisjes. Maar!!! geen paniek heb mien een mooie russische bontmuts gekocht , ja zo 1 met van die flapjes!! hahahaha goa noe ff bammetje maken met muurbloempje en wie spreken meklaar nog. groetjes van hier!!