Bert

Bert

Winter

AllePosted by Bert 23 Oct, 2010 11:00

Sorry mensen dat jullie al eerder een mail hebben ontvangen van m'n blog, wist niet dat een probeersel (is dat een woord? hmmm) ook meteen openbaar word.

Maar goed, ben gister niet naar de zwarte ooievaar geweest, had geen 'tijd' dus moet ik een andere keer maar, wil 'm toch een keer voor de camera hebben.

Heb wel m'n vogelhuisjes en voedersilo's vd schuurzolder gehaald, ga ze deze winter weer bijvoeren, altijd leuk een beetje actie in de tuin, en kan ik meteen weer een paar plaatjes schieten. Ga ik verdekt in de schuur staan (jullie denken natuurlijk meteen, wat ongezellig in de schuur?) maar niks is minder waar! heb daar ook een koelkast staan,en raad eens wat er in ligt? m'n bokbiertje natuurlijk!

Ben ook sinds enige tijd lid van een fotovriendenclubje,! ja een fotovriendenclubje, zal een link proberen te sturen,heb je een idee waar ik 't overheb.http://www.geldersenatuurfotografie.nl/index.php

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bornie 25 Oct, 2010 19:15

Worden het wel leuke opnames in zo'n schuur, kan me voorstellen dat het verdomd koud kan worden maar ja, daar heb je het bokbier voor.
Kan je me ook uitnodigen niet om plaatsjes te schieten maar voor een bokje.smiley